CloudTechWhitePapers

Sju sätt att jobba smartare i molnet

Samarbete och kommunikation är avgörande faktorer för en framgångsrik verksamhet...


Sju sätt att jobba smartare i molnet
Published By - hitechnectar

Öka produktiviteten med hjälp av samarbete i molnet

Företag i alla storlekar använder sig av en kombination av molnoch mobilteknik för att förbättra samarbete och produktivitet, möjliggöra olika arbetssätt och sänka kostnader. Många företag låter nu anställda arbeta där de vill, erbjuder molnbaserade produktivitetsverktyg så att de kan kommunicera och samarbeta mer effektivt och uppmuntrar dem att använda sina egna enheter i arbetet.

I en undersökning från mars 2014 utförd av Dimensional Research bland 300 IT-anställda på små och medelstora företag tyckte 97 procent att åtkomst var och när som helst till data och program gör anställda mer effektiva.3 Att låta anställda arbeta var, hur och med vilka enheter de vill kan leda till ökad produktivitet och bättre samarbete – särskilt när de kan samarbeta med hjälp av Office 2016.

Med de nya Office 2016-apparna kan du och dina anställda använda betrodda affärsprogram på både företagsägda och egna enheter. Ni får samtidigt ett enhetligt gränssnitt på olika stationära och bärbara datorer, smartphones och surfplattor med iOS, Android och Windows. Med Office 2016 kan ni flexibelt och säkert öppna och redigera dokument i realtid på olika enheter, så att teamet alltid arbetar med den senaste versionen där allas ändringar finns sparade. Företaget gynnas av det ökade samarbetet när ni kan dela dokument smidigt och hålla produktiva möten från flera platser.

Effektivt samarbete och kommunikation är avgörande för alla företags framgångar. Som tur är gör Office 365 det enklare än någonsin att arbeta smartare, inte hårdare, så att du kan göra det du är bäst på. Med Office 365-appar som Word, Excel, PowerPoint och Outlook, samt andra produktivitetsappar, kan du förändra hur du kommunicerar och samarbetar. Funktioner som samtidig redigering i realtid, snabbmeddelanden (IM) samt video- och röstsamtal gör det enklare att skapa, dela och arbeta tillsammans – var du än befinner dig och på alla dina favoritenheter.

I den här e-boken får du lära dig sju sätt att förbättra kommunikation, samarbete och effektivitet med hjälp av Office 365 – och därmed öka företagets framgångar.

Add Comment

Click here to post a comment

nineteen − six =

Download the complete Resource:

I would like to receive communications from HiTechNectar and consent to the processing of the personal data provided above in accordance with and as described in the privacy policy.


Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial